Podrška lekarima koji se bore u prvim redovima uz Marš na Drinu: Pogledajte kako je Kraljevo večeras aplaudiralo medicinarima (VIDEO)

Novosti Online

ponedeljak, 06. 04. 2020. u 20:50

Подршка лекарима који се боре у првим редовима уз Марш на Дрину: Погледајте како је Краљево вечерас аплаудирало медицинарима (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshoot

Srbija već danima svake večeri u osam aplaudira medicinskim radnicima

OBIČAJ da se svako veče tačno u osam izlazi na terase i aplauzom šalje podrška lekarima, medicinskim sestrama i svim drugim medicinskim radnicima koji se više od mesec dana bore protiv epidemije virusa korona u Srbiji, ispoštovan je i večeras.

Kao i svake druge večeri, pored gotovo svih gradova u Srbiji, aplaudiralo je i Kraljevo.

Pročitajte još: Vakcina iz vremena SFRJ mogla bi da nam pomogne: Pulmolog dr Tatjana Radosavljević o borbi protv virusa korona

Aplauzi medicinskim radnicima na zanimljive i različite načine svake večeru praćeni su nekim drugim aktivnostima i umetnošću. Od kada je počela epidemija, a aplauzi podrške se ustalili kao običaj, imali smo priliku da vidimo pevače, violiniste, operske pevače, različite muzičare i mnoge druge umetnike koji su svojim talentom učestvovali u ovoj svesrdnoj podršci.

Pročitajte još: Nakon 15 dana borbe: Najmlađi zaraženi pacijent u Srbiji OZDRAVIO! Beba puštena kući, roditelji PRESREĆNI!

Večeras, Kraljevo je aplaudiralo uz taktove čuvene junačke melodije „Marš na Drinu“, jer upravo ta pesma najbolje odgovara svima u Srbiji koji se bore protiv virusa korona i spašavaju ljudske živote.

Pogledajte kako je to izgledalo.Novosti Online