Na upravo otvorenom frankfurtskom Salonu automobila, "Lend Rover" je na dramatičan način otkrio dugo očekivani novi "difender", demonstrirajući njegove mogućnosti.

Novi terenac se prvo pojavio spuštajući se sa ektremnog 42-stepenog nagiba na prostoru štanda, što su ljubitelji "Lend Rovera" mogli da prate uživo.

Nezaustavljivi novi "difender" je najsposobniji i najizdržljiviji "Lend Rover" ikada proizveden. Predstavljanje u Frankfurtu označilo je kraj njegove prve avanture do Doline dvoraca u Kharyn kanjonu u Kazahstanu - jednom od najnepristupačnijih mesta na zemlji.

Pročitajte još - U ČAST DANA KOMPANIJE "LEND ROVER": "Difender" ruši rekorde

Profesionalni planinar Kenton Kul vozio je novi "difender" u Kazakhstanu, i kao "Lend Rover" ambasador zajedno sa Zarom Tindal, olimpijskom prvakinjom u jahanju, dao je poslednji i zvanični pečat otkrivanju novog "difendera" u Frankfurtu.

Novi "difender" zaokružuje "Lend Rover" dinastiju, pridružujući se luksuzu i prefinjenosti "Rendž Rover" familije bez premca i sposobnim i prilagodljivim "diskaveri" terencima.Novi "Lend Rover difender" će stići na naše tržište krajem prvog kvartala sledeće godine, taman na vreme za sajam automobila u Beogradu