Predstavljen novi difender

P. Ž.

10. 09. 2019. u 18:18

Представљен нови дифендер

"Lend Rover"

Na upravo otvorenom frankfurtskom Salonu automobila, "Lend Rover" je na dramatičan način otkrio dugo očekivani novi "difender", demonstrirajući njegove mogućnosti

Na upravo otvorenom frankfurtskom Salonu automobila, "Lend Rover" je na dramatičan način otkrio dugo očekivani novi "difender", demonstrirajući njegove mogućnosti.

Novi terenac se prvo pojavio spuštajući se sa ektremnog 42-stepenog nagiba na prostoru štanda, što su ljubitelji "Lend Rovera" mogli da prate uživo.

Nezaustavljivi novi "difender" je najsposobniji i najizdržljiviji "Lend Rover" ikada proizveden. Predstavljanje u Frankfurtu označilo je kraj njegove prve avanture do Doline dvoraca u Kharyn kanjonu u Kazahstanu - jednom od najnepristupačnijih mesta na zemlji.

Pročitajte još - U ČAST DANA KOMPANIJE "LEND ROVER": "Difender" ruši rekorde

Profesionalni planinar Kenton Kul vozio je novi "difender" u Kazakhstanu, i kao "Lend Rover" ambasador zajedno sa Zarom Tindal, olimpijskom prvakinjom u jahanju, dao je poslednji i zvanični pečat otkrivanju novog "difendera" u Frankfurtu.

Novi "difender" zaokružuje "Lend Rover" dinastiju, pridružujući se luksuzu i prefinjenosti "Rendž Rover" familije bez premca i sposobnim i prilagodljivim "diskaveri" terencima.Novi "Lend Rover difender" će stići na naše tržište krajem prvog kvartala sledeće godine, taman na vreme za sajam automobila u Beogradu


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije