Nova „onlajn“ otvorena proba za decu na Fejsbuk stranici Filharmonije

NovostiOnline

sreda, 27. 05. 2020. u 15:27

Нова  „онлајн“ отворена проба за децу на Фејсбук страници Филхармоније
Beogradska filharmonija nastavlja druženje sa decom i onlajn upoznavanje orkestra, sredom od 11 časova na Fejsbuk stranici institucije
Beogradska filharmonija nastavlja druženje sa decom i onlajn upoznavanje orkestra, sredom od 11 časova na Fejsbuk stranici institucije. Nakon što je predstavila porodicu gudačkih instrumenata i deo drvenih duvača, ove srede u fokusu su oboa, engleski rog i fagot.


Oboistkinja Aleksandra Dobrić upoznaje mališane sa zvukom ne samo oboe, već i njenog „brata od tetke“, sa engleskim rogom. Nenad Janković pokazuje sve delove fagota i šta sve može da se odsvira na ovom instrumentu. Fagot ima i svog „dedu“ koji se zove kontrafagot, a da li će filharmoničarke Tamara Marinković Tomić i Slavica Perić uspeti da ga probude, deca će otkriti u ovom popularnom programu koji beleži veliki broj pregleda.


Naredne srede od 11 sati, nastavlja se zabavni vodič kroz orkestar Filharmonije. Zajedno sa roditeljima, vaspitačicama, bakama i dekama, deca će upoznati porodicu limenih duvača.


Video možete pogledati OVDE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije