PO MERI GEJ PINGVINA: Zamena teza postala je opasno oružje u rukama “osvešćenih“ modernista

GORAN ČVOROVIĆ

31. 08. 2021. u 10:48

Ulaz u takav vrli svet budućnosti gde ćemo svi biti pod elektronskom kontrolom koštaće sedam evra

ПО МЕРИ ГЕЈ ПИНГВИНА: Замена теза постала је опасно оружје у рукама “освешћених“ модерниста

Novosti

MANTRA o pingvinima gejevima ogledna je farma za stvaranje novog sveta. Nema ničeg lošeg u tome da se i njima da poneko jaje na čuvanje, ali primetno je da su u idiličnim storijama od Holandije do Australije po pravilu bolji roditelji od pingvina heteroseksualaca. Znam mnoge obične mame i tate koji svoje "pingvinčiće" ne ostavljaju bez nadzora da bi se kupali na plaži.

Osvešćeni roditelji koji u belom svetu svoje bespolno dete istovremeno oblače u suknje i pantalone takođe se pojavljuju kao etalon budućnosti. Sasvim je u redu, i poželjno, čak, da se u radničkim kantinama uvedu vegetarijanski i vegan meni. Nije u redu da se u ime toga potpuno izbaci meso. Zamena teza postala je opasno oružje u rukama modernista koji čovečanstvo žele da oslobode ograničavajućih efekata prošlosti.

Uskoro bi orvelovski čuvari savesti iz senke tako mogli da ukinu prave kućne ljubimce, jer je životinjama mesto u prirodi, pa da propišu čuvanje samo elektronskih. Mobilni telefon zvoni uvek u tačno vreme kada treba da se nahrane aplikacijom.

Već na internetu prodaju virtualne majice poznate marke koju "obučete" da biste se slikom pohvalili prijateljima preko društvenih mreža! Jeftinije su i ekološke, jer ne zagađuju okolinu pravom proizvodnjom. Ko danas uopšte izlazi napolje da se druži? Ulaz u takav vrli svet budućnosti gde ćemo svi biti pod elektronskom kontrolom koštaće sedam evra.

Kada posle buđenja iz ledenog sna u koji je uronjen da bi svedočio o napretku sveta Volt Dizni jednom bude ponovo ugledao svetlo dana i u njemu aseksualna bića s elektronskim psima koja vegetiraju hraneći se pilulama, zasigurno će pomisliti da se probudio u futurističkom crtanom filmu nekog svog nadarenog i ćaknutog kolege.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe