KNEŽEVIĆ ČESTITAO VUČIĆU: "Narod najviše veruje Vama u ovim turbulentnim vremenima"

V. K.

04. 04. 2022. u 12:33

ČESTITKE predsedniku Aleksandru Vučiću na ubedljivoj pobedi na izborima stižu i iz Crne Gore.

КНЕЖЕВИЋ ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ: Народ највише верује Вама у овим турбулентним временима

Foto V. K.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević čestitao je pobedu na izborima lideru Srpske napredne stranke i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Osobita mi je čast i zadovoljstvo da u ime svih članova i simpatizera Demokratske narodne partije, kao i u svoje ime, čestitam prvenstveno Vama, Republici Srbiji i svim njenim građanima, na fer i demokratski sprovedenim predsedničkim, parlamentarnim i izborima u dvanaest lokalnih samouprava, čime ste još jednom pred Evropom i međunarodnom zajednicom iskazali visok demokratski kapacitet i spremnost da građani Srbije na visoko civilizovan način potvrde svoju slobodno izraženu volju - kazao je Knežević.

- Građani Srbije su snažno podržali Vašu prepoznatljivu, odmerenu politiku u evropskim i svetskim okvirima, uz nesvrstanu poziciju dobronamerne i vanblokovske Republike Srbije, okrenute miroljubivoj koegzistenciji i saradnji sa svim zemljama sveta, uz očuvanje vlastitog identiteta, teritorijalnog integriteta i državnog dostojanstva. Dozvolite da Vam ovom prilikom čestitam i na dominantnom rejtingu partije koju predvodite, u uverenju da će SNS i nadalje predstavljati političku okosnicu afirmativnog puta Republike Srbije, uz otvorenost prema svim onim partijama, kojima su programska načela SNS-a bliska, globalni interesi Srbije u prvom, a pojedinačni, uskopartijski, u drugom planu. Većinska podrška građana Srbije u zemlji i rasejanju istovremeno je potvrda još jedne važne činjenice – da narod najviše veruje Vama i Vašoj odmerenoj politici upravo u ovim turbulentnim vremenima! A takođe i SNS-u, na čijem ste čelu, kao garantu mira i stabilnosti države, zbog čega ćete i u narednom periodu zasluženo voditi prosperitetnu Srbiju, uvaženu u domaćim i najširim međunarodnim okvirima na putu progresa za sve njene građane - zaključio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)