ANTIĆ PORUČIO GRAĐANIMA: "Socijalisti su se vratili na Novi Beograd"

Novosti online

28. 03. 2022. u 14:10

POTPREDSEDNIK Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić obratio se građanima Novog Beograda, na konvenciji SPS-a održanoj u BelEkspo Centru.

АНТИЋ ПОРУЧИО ГРАЂАНИМА: Социјалисти су се вратили на Нови Београд

Foto: Socijalistička Partija Srbije

Tom prilikom Antić je istakao da su se socijalisti vratili na Novi Beograd, spremni i posvećeni da preuzmu odgovornost za sve stanovnike ove opštine.

Zahvaljujem se svima na podršci koju smo dobili tokom ove kampanje, na velikom broju razgovora sa Novobeograđanima, na vraćanju poverenja građana. Socijalističkoj partiji Srbije potrebna je podrška, kao što je Novom Beogradu potreban jak SPS, sa ljudima koji socijalnu podršku i državu stavljaju na prvo mesto. Nekad je Novi Beograd važio za crveni grad, i došlo je vreme da se to vrati. Srećan povratak socijalista na Novi Beograd, istakao je Antić.

Foto: Socijalistička Partija Srbije

 

Antić je podvukao da su prethodnih nedelja kandidati SPS-a za odbornike u Skupštini grada, kao i članovi rukovodstva, svakodnevno razgovarali sa Novobeograđanima, i zajednički prepoznali veliki broj pitanja koja su značajna za stanovnike ove opštine.

Novobeograđani na prvom mestu od nas očekuju da budemo ono što jesmo - levičari koji vode računa o ljudima, i pružaju pomoć onima kojima je najpotrebnija. Oni od nas očekuju novi Dom zdravlja na Bežanijkoj kosi, ali i rekonstrukciju postojećih u Bloku 44 i u Ulici Goce Delčeva, novi vrtić u Bloku 70A, obnovu mesnih zajednica i klubova penzionera, uređenje Savskog keja i povezivanje sa Ušćem, uređenje međublokovskih zelenih površina, i projekte energetske efikasnosti u zgradama. Garantujem da ćemo zajedno sa Novobeograđanima ispuniti ovaj program i sva njihova očekivanja, i iza toga čvrsto stojimo sa našom listom „Ivica Dačić - premijer Srbije, Toma Fila - gradonačelnik Beograda“, naglasio je Antić.

Foto: Socijalistička Partija Srbije

 

Potpredsednik SPS-a istakao je da je u ovim kompleksnim vremenima Srbiji potrebna stabilnost, i da su se zbog toga socijalisti još jednom odlučili za dobitnu kombinaciju - Aleksandar Vučić predsednik države, Ivica Dačić premijer Srbije.

Srbiji su potrebni ljudi koji imaju iskustvo, kvalitete i snagu da obavljaju odgovorne državne funkcije i zbog toga je Ivica Dačić naš kandidat za premijera, a Aleksandar Vučić za predsednika države. Veliko hvala Tomi Fili koji je svoj ogroman autoritet i fantastičnu biografiju položio kao garanciju za naš mladi tim, koji u narednim godinama treba da vodi Grad Beograd, i zbog toga smo ubeđeni da će naša lista u Beogradu 3. aprila zadobiti veliko poverenje građana, zaključio je Antić.

Foto: Socijalistička Partija Srbije

 

BONUS VIDEO:

SVEČANA CEREMONIJA: Otvaranje fabrike "Teklas" u Vranju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VUČIĆ O POSETI MALOG VAŠINGTONU: Taj investicioni rejting za nas znači da smo na zelenoj grani