KLADIONICE IMAJU JEDNOG FAVORITA: Biće gužva za drugo mesto

D. M. S.

16. 03. 2022. u 09:11

NA predstojećim predsedničkim izborima najveća trka vodiće se za - drugo mesto. Tako bar predviđaju kladionice po kojima nema dileme da će aktuelni šef države Aleksandar Vučić i posle 3. aprila dobiti još jedan mandat na Andrićevom vencu. Ko se na to kladi i uloži 100 dinara, zaradiće samo - dva dinara.

КЛАДИОНИЦЕ ИМАЈУ ЈЕДНОГ ФАВОРИТА: Биће гужва за друго место

Foto P. Mitić

Svi ostali kandidati, bar na listama kladionica, boriće se za "srebrnu medalju". Najviše šansi da zauzme drugu poziciju na predsedničkim izborima ima predstavnik koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš, sledi Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici), pa Miloš Jovanović ispred koalicije NADA.

Kladioničari ne predviđaju ni veliku dramu oko toga iz kog političkog bloka će biti sledeći gradonačelnik Beograda, a dvojica predstavnika liste Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve, imaju gotovo istovetne šanse. Da će tu funkciju preuzeti Aleksandar Šapić kvota je 1,75, a da će Goran Vesić sa sadašnjeg mesta zamenika preći na poziciju gradonačelnika nudi se 1,8. Uz Vladetu Jankovića, predstavnika saveza oko SSP, kvota je tri, koliko ima i adut liste oko socijalista Toma Fila. Kladioničari su procenili da bi veliko iznenađenje bilo da aktuelni gradonačelnik Zoran Radojičić ostane na toj poziciji.

Slične procene, kao i za čelnu poziciju u glavnom gradu, iznose se i oko budućeg predsednika Vlade. Prema kladioničarima, sledi "duel" između aktuelne premijerke Ane Brnabić (kvota 1,8) i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića (1,95), koji se i tokom ranijih "mešanja karata" unutar SNS pominjao kao ozbiljan kandidat za čelno mesto u Nemanjinoj.

Na izborima će, procenjuje se, glasati više od 58 odsto birača. A najveća gužva na biralištima predviđa se u Doljevcu, Žitorađi i Merošini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!