"NOVOSTI" SAZNAJU: Preokret u slučaju bebe koja je pronađena u kontejneru - baka nije bacila dete

Lj. D. J.

24. 12. 2020. u 10:42

NATAŠA P, sestra Milje P koja se porodila u stanu u Obrenovcu, nakon čega je nekoliko sati kasnije njena beba pronađena u kontejneru u naselju Rojkovac u kome živi porodica, tvrdi da njena sestra ne govori istinu i da njihova majka Branka P. nije bacila unuče u smeće.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Преокрет у случају бебе која је пронађена у контејнеру - бака није бацила дете

Foto: Novosti

- Moja sestra se razišla sa bivšim partnerom sa kojim ima dete od 20 meseci, sina Andreja. Vratila se kod roditelja u Obrenovac, i niko od nas nije znao da je ponovo trudna - kaže Nataša P.

Po njenoj priči, sestra Milja se u poslednje vreme prilično ugojila i nosila široku odeću, ali niko od ukućana  nije sumnjao da je trudna. Nataša P. tvrdi da je nemoguće da je njihova majka Branka P. bacila dete u kontejner i da će to pokazazi i istraga.

Podsetimo, beba je u kontejneru pronađena sinoć u 8 sati Obrenovcu i srećom bila je živa. Reč je o devojčici koja je odmah zbrinuta u bolnici. Kako nezvanično saznajemo, Hitna je došla po pozivu majke koja se porodila u stanu nakon problema koji su usledili potom, a onda je u obližnjem kontjeneru pronađena i devojčica živa.

Obe su zbrinute u bolnici, a majka Milja P. tvrdi da je njeno dete u smeće bacila detetova baka, dok ova tvrdi suprotno i kao i Miljina sestra Nataša, sumnja da je ovo nedelo učinila upravo majka bebe kako bi priklrila i trudnoću i porođaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)