HTEO DA SKRENE PAŽNJU: Pavlu B. određen pritvor posle incidenta ispred Skupštine

N. B.

17. 12. 2020. u 20:34

PAVLU B. (41), koji je u utorak automobilom probio zaštitnu ogradu ispred Skupštine Srbije, Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do mesec dana.

ХТЕО ДА СКРЕНЕ ПАЖЊУ: Павлу Б. одређен притвор после инцидента испред Скупштине

Pavle B.

Ova odluka doneta je zbog opasnosti od bekstva i okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

On je u četvrtak saslušan u Prvom tužilaštvu, gde je, kako saznajemo, priznao da je razvalio ogradu, ali negira da je to nasilničko ponašanje, koje mu se stavlja na teret. Prema informacijama koje smo dobili, on je rekao da je nezadovoljan nekim stvarima, ali, navodno, nije precizirao kojim, zbog čega je hteo da skrene pažnju na sebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)