POLUPAO STAKLA, PA POBEGAO: Golfom udario u salon u Bratuncu

V.M.

16. 12. 2020. u 09:21

POLICAJCI Policijske stanice Bratunac, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, za manje od tri časa identifikovali su B.G. iz Bratunca, koji se sumnjiči da je juče oko 18.10 časova, u Ulici Svetog Save u Bratuncu učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, upravljajući automobilom marke „golf“, prilikom čega je slupao staklo na svečanom salonu koji se nalazi u tom delu grada, rečeno nam je u policiji.

ПОЛУПАО СТАКЛА, ПА ПОБЕГАО: Голфом ударио у салон у Братунцу

FOTO: D. Novković

-Uviđaj na licu mesta obavili su policajci Policijske stanice Bratunac. U toku je rad na kompletiranju i dokumentovanju ove saobraćajne nezgode, a protiv osumnjičenog slede zakonom propisane mere i radnje -ističu u policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju