GABOR SE UGUŠIO U DIMU: Detalji nesreće u Subotici - vatrogasci nisu imali šta da gase (FOTO)

J.L.

22. 11. 2020. u 14:15

SUBOTIČANIN Gabor C. (61) preminuo je jutros u svom domu u Kozaračkoj ulici, najverovatnije od posledica gušenja dimom.

ГАБОР СЕ УГУШИО У ДИМУ: Детаљи несреће у Суботици - ватрогасци нису имали шта да гасе (ФОТО)

Foto: J.L.

Policijska uprava u Subotici potvrdila je  da je danas oko osam časova ujutru pronađeno telo muškarca posle manjeg požara. 

Kako saznajemo, na lice mesta su izašli vatrogasci, policija, Hitna pomoć, međutim, vatrogasci nisu imali šta da gase jer vatre već nije bilo. Lekar nije želeo odmah da se izjašnjava o uzroku smrti, a prema nalogu Višeg javnog tužilaštva beživotno telo  poslato je u Institut za sudsku medicine u Novom Sadu. 

Tačan uzork smrti daće obdukcija.

Komšije u Kozaračkoj ulici videli su vatrogasce i policiju, ali ne mogu da pretpostave šta je ovelo do tragedije.

- Iskreno, komšija Gabor nije izlazio iz kuće. Nije bio dobro, često sam mu govorila da treba više da šeta i bude na vazduhu zbog njegovog psihičkog stanja – priča nam jedna od komšinica.

– Primetili smo metež oko njegove kuće, ali nismo ni slutili da se ugušio. Jako mi je žao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni