REPČIĆ ISPRAĆEN UZ "MOŽDA SPAVA": Sahranjen sin legendarnog fudbalera Crvene zvezde (FOTO)

J.D.Lj.

16. 11. 2020. u 19:40

NA beogradskom Centralnom groblju danas je sahranjen Vedran Repčić, sin Srebrenka Repčića, legendarnog fudbalera Crvene zvezde i dr Mire Repčić, poznatog pedijatra. Njega su na večni počinak ispratili najbliža rodbina i uzak krug prijatelja.

РЕПЧИЋ ИСПРАЋЕН УЗ МОЖДА СПАВА: Сахрањен син легендарног фудбалера Црвене звезде  (ФОТО)

Foto V. N.

Neutešna majka nije krila suze, a jedna od Vedranovih rođaka je održala potresan govor koji je završila stihovima pesme "Možda spava" Vladislava Petkovića Disa.

Foto privatna arhiva

 


Repčić je ubijen prošle srede, oko 10 časova, na parkingu u Ulici braće Jerković u Beogradu, naselju u kojem je, inače, i živeo sa majkom. U njega je napadač ispalio više hitaca, a zatim pobegao sa lica mesta. Policija za njim intenzivno traga.

Foto V. N.

 


Pet godina pre nego što je ubijen, na Vedrana je pucao gotovo ispred kućnog praga. Tom prilikom, napadač je ispalio više hitaca u njegovo telo, ali i glavu. Ipak, sin nekadašnjeg fudbalera uspeo je, uz jaku volju, posle niza operacija i vežbi, uz veliku pomoć majke, da stane na noge.

Istina, teško se kretao, imao je problema sa jednom rukom, ali želeo je da nastavi sa životom. Na žalost, u tome nije uspeo. Ubijen je u trenutku kada je, kako tvrdi porodica, pošao na vežbe kod fizioterapeuta.


Vedran Repčić je, svojevremeno, proveo 10 godina u zatvoru zbog ubistva Predraga Milosavljevića 1998. U to vreme bio je osumnjičen za još dva ubistva i više drugih dela, koje je navodno počinio kao maloletnik. On ih je, navodno, u početku istrage priznao, da bi kasnije sve opovrgao, pa je optužnica "pala" zbog nedostatka dokaza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a