MISTERIOZNA SMRT U ŽITIŠTU Meštani u šoku: Lavi ne bi ni mrava zgazio (FOTO)

B. Grujić

22. 10. 2020. u 15:52

NADOMAK ovog sela u žitištanskoj opštini, u bunaru pored salaša Stelijana Rošua, tik uz Begej, juče ujutro pronađeno je beživotno telo tridesetdevetogodišnjeg V. K., zvanog Lavi, koji je čuvao ovce i radio na pomenutom salašu.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ У ЖИТИШТУ Мештани у шоку: Лави не би ни мрава згазио (ФОТО)

Foto: B.G.

Osim zvanične potvrde da je telo pronađeno i nakon što je izvučeno iz bunara, poslato na obdukciju, policija u Žitištu, nije saopštila ni jedan drugi detalj koji bi eventualno ukazao na uzrok misteriozne smrti, vrednog i poštenog čoveka, za kojeg meštani Torka kažu, da ne bi mrava zgazio.

Foto: B.G.

 

- Pričaju neki tu po selu, da su na valovu, pored bunara, u ranim jutarnjim časovima, viđena četiri migranta kako sede, a kada su im se meštani približili, pobegli su u pravcu Novog Itebeja - priča mlađi žitelj sela Torak, uveravajući nas da Lavi nije mogao sam upasti u bunar, kroz otvor, koji je 40 sa 40 centimetara.

Foto: B.G.

 

- Stari gazda salaša, bio je u Zrenjaninu, u bolnici na nekom pregledu, čuo se sa Lavijem oko pola osam, pre toga ga je prodavačica u lokanom marketu videla na biciklu i od tada mu se izgubio svaki trag - kaže za "Novosti" Lavijev rođak, uz napomenu da je svog rođenog brata Kristijana, Lavi zvao oko pola devet i tražio da mu kupi i donese cigarete na salaš, pa je eventualno samoubistvo, gotovo isključeno kao opcija tragične smrti.

Foto: B.G.

 

Prema nekim nezvaničnim informacijama od ljudi koji su bili prisutni kada je telo V. K. vađeno iz bunara, na njemu nije bilo tragova nasilja, a pre nego što je izvučeno, kamionima je uz pomoć pumpe izvučena voda iz bunara, koja je kažu veoma hladna, a nalazi se četiri- pet metara najmanje od površine.

Foto: B.G.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna