UHAPŠEN MOKRINČANIN KOJI JE NOŽEM NASRNUO NA POLICAJCA: Napao ekipu hitne službe i patrolu policije

Рада Шегрт
Rada Šegrt

22. 10. 2020. u 14:47

MOKRINČANIN Miloš D. (42) uhapšen je zbog napada na ekipu Hitne medicinske službe iz Kikinde i patrolu policije u sredu popodne.

УХАПШЕН МОКРИНЧАНИН КОЈИ ЈЕ НОЖЕМ НАСРНУО НА ПОЛИЦАЈЦА: Напао екипу хитне службе и патролу полиције

R. Šegrt

On se sumnjiči da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

RANIJI NAPADI

Ekipa Hitne medicinske službe napadana je i ranije na terenu. Na jednom slavlju u Nakovu, gde su došli po pozivu, na lekara je nasrnuo jedan mladić. Najdrastičniji primer napada na medicinsko osoblje dogodio se 2010. godine, kada je zbog smrti tromesečne bebe D.R. nasrnuo na medicinsku sestru koja je radila u anesteziološkoj sobi Opšte bolnice i polomio dva medicinska aparata - EKG i aparat za merenje krvnog pritiska.

- On se sumnjiči da je zadao više udaraca vozaču i medicinskom tehničaru Službe hitne pomoći koji su došli u njegovu kuću po pozivu, kao i da je oštetio sanitetsko vozilo. Takođe se sumnjiči da je, po dolasku policijske patrole, nožem nasrnuo na jednog policajca, kao i da je drugog gađao nožem – saopštila je u četvrtak Policijska uprava u Kikindi.

R. Šegrt

 

Incident se dogodio kada je lekarska ekipa došla je u kuću pacijenta Miloša D. u Ulici Ige Dobrosavljeva, po pozivu njegove majke.

Međutim, razljućeni muškarac, iz zasad nepoznatih razloga, najpre je napao vozača Hitne pomoći D. B. (60) i medicinskog tehničara K.D. (27).

Na sreću nije ih povredio, ali je razbio bočno staklo na vozilu. Nakon toga je nožem nasrnuo i gađao policijske službenike.

Sve napadnute osobe pregledali su lekari i kako sanajemo, na sreću, niko nije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!