STARIJI BRAT SVE PRIZNAO? Detalji istrage o svirepoj likvidaciji Draška Ranđelovića (46) u Nišu

J. Ć

22. 10. 2020. u 07:30

VIŠI sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana Marku M. (39), jednom od dvojice braće osumnjičenih za ubistvo niškog biznismena Draška Ranđelovića (na slici), koje se 8. oktobra dogodilo u krugu fabrike "Min kopeks".

СТАРИЈИ БРАТ СВЕ ПРИЗНАО? Детаљи истраге о свирепој ликвидацији Драшка Ранђеловића (46) у Нишу

Foto: Privatna arhiva

Njegovom mlađem bratu Nikoli M. (34) određeno je zadržavanje do 48 sati i on će danas biti saslušan kod tužioca. Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv obojice zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo, kao saizvršioci.

Braća, koja su Draška poznavali od ranije, i kome su često pomagali za nadnicu, najpre su tvrdila da su posle pauze za ručak, pronašli beživotno telo u lokvi krvi. Desetak dana kanije, policija ih je privela na osnovu DNK dokaza nađenih na macoli i sekiri kojima je žrtva ubijena.

Prema saznanjima "Novosti", stariji brat priznao je da je bio prisutan kada se mlađi Nikola posvađao i potukao sa Ranđelovićem, na kojeg je kasnije nasrnuo sekirom. .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja