HTELA DA POMOGNE, PA DOBILA UDARAC U GLAVU: Detalji krvničkog udaranja žene na Novom Beogradu

Novosti online

02. 10. 2020. u 22:26

BRUTALNI napad dogodio se prošle nedelje ispred jednog trgovinskog lanca na Novom Beogradu, kada je radnik obezbeđenja M.M. glavnom nokautirao ženu A. M. (49). Napad se dogodio 24. septembra oko 19:20 minuta.

ХТЕЛА ДА ПОМОГНЕ, ПА ДОБИЛА УДАРАЦ У ГЛАВУ: Детаљи крвничког ударања жене на Новом Београду

Foto: Printskrin

A. M. je napadnuta ni kriva ni dužna. Zapravo, samo je htela da pomogne, a dobila je teške telesne povrede.

Sve je počelo kada je A. M. primetila uplakano dete bez pratnje na parkingu.

Na pitanje gde su mu roditelji, dobila je odgovor da su u prodavnici, prenosi "Kurir".

Žena je, želeći da pomogne detetu, sa njim krenula u prodavnicu ne bi li pronašla roditelje, ali joj radnik obezbeđenja to nije dozvolio i na kraju je nokautirao.

Ovim povodom večeras se oglasilo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Izveštaj o povredama nije odmah dostavljen policiji, jer ukoliko se nanesu lake telesne povrede, bez oružja ili nekog predmeta, gonjenje se preduzima po privatnoj tužbi.

Kako je policija od strane oštećene dobila izveštaj o povredama tri dana nakon prijave događaja, tek tada se ustanovilo da se radi o teškoj telesnoj povredi, te je tužilac naložio da se podnese krivična prijava - rečeno nam je u Tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (18)