FOLKLORCI OPLAKUJU ANU (15) IZ OBREŽA: Otišla si u drugi dom i postala naš anđeo čuvar

S.BABOVIĆ

29. 09. 2020. u 19:48

REZULTATI obdukcije tela devojčice Ane B.(15),koja je u Kliničkom centru Niš podlegla teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nezgodi u Obrežu kod Varvarina, trebalo bi da pomognu rasvetljavanju okolnosti koje su dovele do tragičnog ishoda

ФОЛКЛОРЦИ ОПЛАКУЈУ АНУ (15) ИЗ ОБРЕЖА: Отишла си у други дом и постала наш анђео чувар

Foto: Facebook

Kako saznajemo,Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu je već pokrenulo slučaj.

-Tužilaštvo preduzima dokazne radnje u vezi saobraćajne nezgode koja se dogodila 20.septembra u Obrežu(opština Varvarin)-napominje za “Novosti” Saša Avramović, zamenik javnog tužioca,dodajući između ostalog da su na osnovu usmenih obaveštenja preduzete dokazne radnje, a konkretno, 26.septembra -naredba o pregledu i obdukciji leša pok.Ane B.iz Obreža.

 Kako je potvrđeno “Novostima”, protiv osumnjičenog U.A,vozača “opel astre” nije stavljen predlog za određivanje pritvora. Prema saznanjima “Novosti”, vozač je rođak nastradale devojčice,koja se kobne večeri sa rođenim bratom i komšinicom vraćala sa proslave. Nezvanično,nije bio pod dejstvom alkohola.

 OCA IZGUBILA PRE PET GODINA

 ANA B.pohađala je prvi razred Srednje ekonomske škole u Varvarinu, bila je dobar učenik. Živela je sa majkom Jelicom,bratom bliznacem i starijom sestrom. Oca je, na žalost, izgubila 2015.godine.Sahranjena je juče na groblju u Obrežu.

  Na koji način je neposredno došlo do “kontakta” kasnije preminule tinejdžerke i vozila još uvek se utvrđuje.Devojčica je odmah prebačena za kruševačku bolnicu, a nakon što su je stabilizovali, transportovana je za KC Niš.Koliko je smrt devojčice pogodila Varvarin, najbolje svedoče njeni prijatelji iz Kulturno-umetničkog društva “Kolo” iz Obreža,čija je članica bila godinama.

- Smrt ne postoji, ljudi umiru kada ih svi zaborave. Ti si samo otišla u drugi dom, da se tvoja duša i misli oporave.Postala si anđeo čuvar. Uvek ćemo čuvati sećanje na tebe, ti nam se nasmeši nekada, tamo sa druge strane, tamo iza šarene duge! Neka te Anđeli čuvaju, a mi ćemo te čuvati duboko u našim srcima-napisali su Anini prijatelji  na “fejsbuk” profilu KUD “Kolo” Obrež.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ŽENA I DEVOJAKA U NAUCI: Prilika za promovisanje i priznavanje njihove uloge i značaja