MUČILA JU JE JEDNA ČINJENICA... Detalji stravičnog ubistva u Zrenjaninu, Stanislava ga ubadala sa dva noža u glavu i grudi

B. Grujić

08. 09. 2020. u 21:27

STANISLAVA Milkovski Bandulj (41), poreklom iz Jarkovca, uhapšena je zbog sumnje da je juče u ranim jutarnjim časovima u zrenjaninskom naselju Stari Bagljaš, u Ulici heroja Pinkija, sa više uboda nožem usmrtila svog dve godine mlađeg supruga Branislava Milkovskog.

МУЧИЛА ЈУ ЈЕ ЈЕДНА ЧИЊЕНИЦА... Детаљи стравичног убиства у Зрењанину, Станислава га убадала са два ножа у главу и груди

Foto Fejsbuk

Njoj je određen pritvor u trajanju do 48 sati.

Uzrok ove porodične tragedije, u kojoj je, kako se sumnja, nekadašnja profesorka opštetehničkog obrazovanja u zrenjaninskoj OŠ "Petar Petrović Njegoš", usmrtila svog supruga programera u kompaniji "Levi 9" i to pred očima njihove petogodišnje ćerkice, zasad nije poznat. Kada je stigla ekipa Hitne pomoći, on je još davao znake života, ali je ubrzo izdahnuo.

POKUŠAO DA POBEGNE KROZ PROZOR

NESREĆNI Bane, kako su ga prijatelji zvali, nakon što ga je supruga najpre napala nožem u kući, pokušao je, iako ranjen, da kroz prozor pobegne na ulicu. Stanislava ga je tu sustigla, ispred ulaznih vrata, držeći u ruci dva velika noža.

Nastavila je da ga ubada u grudi i glavu drugim nožem, potvrđuju iskazi nekih očevidaca. Srušio se na ulici, gde su ga komšije zatekle u lokvi krvi i pozvale policiju.

Kako kažu neki poznanici ove porodice, koja se ovde nedavno doselila, Stanislava je nakon porođaja imala izvesnih psihičkih problema.

ZLOČIN Ispred kuće u kojoj se dogodilo ubistvo i dalje su vidljivi tragovi krvi, Foto privatna arhiva

Foto privatna arhiva

- Više puta je davala otkaz, pa se vraćala na posao, a kako je ispričala jednoj poznanici, mučila ju je činjenica da je posao dobila preko veze - kaže jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

U Ulici heroja Pinkija juče mnogi čak nisu ni čuli šta se dogodilo.

- Ovde uglavnom žive mlađi ljudi koji su se nedavno doselili i preuredili ili izgradili nove kuće. Gotovo nikoga ne poznajem, ali nisam čuo da su se svađali. Uglavnom su mirno živeli i mnogo radili - kaže starija meštanka, koja je čula da je Stanislava ponovo trudna.

Nakon tragedije, devojčica je odvedena u Centar za socijalni rad.

- Deca su nam se često igrala zajedno. Fina i mirna devojčica, a supruga i ja imali smo utisak, da su i roditelji, inače intelektualci, smerni i tihi ljudi. Ovo nas je sve šokiralo - kaže komšija iz ulice.

Niko u osnovnoj školi, gde je Stanislava bila zaposlena do pre godinu dana, kao nastavnik informatike i opštetehničkog obrazovanja, kao ni u programerskoj kompaniji u kojoj je radio pokojni Branislav, juče nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili