TEŠKA NESREĆA KOD KRALJEVA: Sudarila se 4 automobila na Ibarskoj magistrali - među povređenima i deca! (FOTO/VIDEO)

G.Ćirović

15. 08. 2020. u 19:44

U SAOBRAĆAJNOM udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 18 sati, u mestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno ukupno sedam osoba od kojih niko nije životno ugrožen.

ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД КРАЉЕВА: Сударила се 4 аутомобила на Ибарској магистрали - међу повређенима и деца! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „seata“ kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku i udario u „folksvagen pasat“ tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u „bmv“, nemačkih registraskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca „bmv“ se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u „opel korsu“ kraljevačke registracije koja se kretala iza „seata“.

Ovom prilikom povređeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje dece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Kako nezvanično saznajemo, niko od povređenih nije zadobio ozlede opasne po život.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj deonici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

Više detalja pod kojima se sudar dogodio biće najverovatnije poznato nakon istrage koja je u toku.     


 

     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade