EKSPLODIRAO AUTOMOBIL SVEDOKA PROTIV ŠARIĆA: DŽip odleteo u vazduh ispred porodične kuće, od siline detonacije oštećeni lokali i kuće (FOTO)

Novosti online

09. 08. 2020. u 13:51

NA haubi džipa “honda element”, čiji je vlasnik, nezvanično saznajemo, Goran Nikolašević (52) iz Valjeva, jedan od svedoka na suđenju Darku Šariću, u Mišarskoj ulici, u nedelju oko tri časa posle ponoći, aktivirana je eksplozivna naprava.

ЕКСПЛОДИРАО АУТОМОБИЛ СВЕДОКА ПРОТИВ ШАРИЋА: Џип одлетео у ваздух испред породичне куће, од силине детонације оштећени локали и куће (ФОТО)

Foto: B.Puzović

Od snažne detonacije, koja je potresla širi centar Valjeva, džip je prilično oštećen, kao i automobil parkiran pored, te susedni lokali i kuće.

Sigurnosne kamere, na zgradi u blizini, saznajemo nezvanično, snimile su nepoznatu osobu maskiranu i sa kapuljačom, koja na “hondu element”, parkiranu na trotoaru ispred Nikolaševićeve kuće, postavlja eksplozivnu napravu, a potom je, navodno, aktivira plamenom. Uviđaj su obavili Više javno tužilaštvo u Valjevu i policijski službenici, a za počiniocem se traga.

Vlasnik džipa, Goran Nikolašević, početkom maja podneo je Policijskoj upravi u Valjevu krivičnu prijavu protiv Nebojše Joksovića, svedoka saradnika u postupku protiv Darka Šarića i Saše Cvetinovića iz Beograda, zbog pokušaja ubistva. U krivičnoj prijavi, saznajemo, navodi se da je od policajaca u Valjevu dobio informaciju da se sprema njegova likvidacija tako što bi mu neko podmetnuo eksploziv u automobil.

Foto: Printskrin Happy TV

 

U prijavi je Nikolašević, saznajemo, naveo da jedini naručilac njegovog ubistva može da bude Joksović, zato što mu je velika smetnja na suđenju protiv Darka Šarića, u Specijalnom sudu u Beogradu, jer je kao svedok izneo sva krivična dela koja je Joksović počinio.

INSTRUKCIJE

Nikolašević je naveo da je od izvesnog Dalibora Ristića saznao da Joksović planira njegovu likvidaciju. U krivičnoj prijavi naveo je da je Ristić potvrdio da su ga Joksović i Cvetinović instruirali da ubije Nikolaševića. Tada je, čak, Cvetinović pokazao Ristiću eksplozivnu napravu koju bi trebalo da podmetne u automobil i rekao mu koja kola Nikolašević vozi, broj registarskih tablica i adresu gde živi. Nikolašević je u prijavi naveo da je Ristić sve to napisao i potpisao i rekao da će se odazvati bilo kom sudu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna