SVE SNIMLJENO: Evo šta je sve Čeda Jovanović radio ispred privatne klinike doktora koga je napao (VIDEO)

J.D.

20. 07. 2020. u 09:49 >> 09:52

СВЕ СНИМЉЕНО: Ево шта је све Чеда Јовановић радио испред приватне клинике доктора кога је напао (ВИДЕО)

Foto: J.D.

ČEDOMIR Jovanović napao je danas Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu.

Lider LDP Čedomir Jovanović napao je Dejana Dubajića, pravnog zastupnika Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ispred koje se Jovanović već sukobio s vlasnikom te klinike, Žarkom Ivakovićem.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

 
 
 

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Mile

20.07.2020. 12:57

@Euro - On ako ima imovinske sporove treba da ih resava zakonski preko suda . A za fizicko napadanje , prebijanje , sudare i ostalo treba da odgovara takodje pred sudom . Ne moze on sam da uteruje pravdu , za to postoje zakoni i drzavni organi u ovom slucaju sud .

veselnik

20.07.2020. 13:00

@Euro - Zar i Ceda ima botove? Ili je ovo prikrivena podrska NJOJ, pre je to njeno (sumnjivog porekla), nego njihovo. Pogledajte biografiju, a i ko je vlasnik "Food and health" i sta je ta firma...

Zemunac

20.07.2020. 15:57

@Euro - Тачно, није за џабе толико у Шилеровој проводио да би му сад неки физијатар стао на пут...

Djordje

21.07.2020. 15:28

Tri video snimka, a ni na jednom se ne vidi nista!? Koliko dana je proslo a samo rekla kazala!? Policija se ne oglasava jer Cedu ne sme niko da dira!? Da li se neko zapitao zasto policija ne reaguje? Puna na, je drzava ovakvih krimosa u “ penziji”! Kao i Jutka niko ne sme politicare da dira oni su zasticeni!