FELJTON - ISPITIVANJE BIOLOŠKOG ORUŽJA NA ŽIVIM LJUDIMA: Istraživanje „biooružja“ vrši se u zemljama koje baštine rasizam

Milanko Šekler

04. 12. 2022. u 18:00

KADA govorimo o postojanju i razvoju biolaboratorija, odnosno kreiranju i proizvodnji biološkog oružja u Ukrajini, nemam nikakvu iluziju da to država poput Amerike radi.

ФЕЉТОН - ИСПИТИВАЊЕ БИОЛОШКОГ ОРУЖЈА НА ЖИВИМ ЉУДИМА: Истраживање „биооружја“ врши  се у земљама које  баштине расизам

Neonacisti u Kijevu, Foto "Sputnjik"

Ona za to ima ozbiljne kapacitete, i to kako za izučavanje, istraživanje i kreiranje, tako i za proizvodnju biološkog oružja. Za takve stvari im zasigurno ne trebaju nikakvi spoljni partneri kao što je, na primer, jedna Ukrajina. Za takve „prefinjene stvari“, gde su potrebni veliki kapaciteti, oni će svakako partnere tražiti u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Australiji, na Novom Zelandu, u Holandiji, skadinavskim zemljama, odnosno u zemljama „belih anglosaksonskih protestanata“.

Ali, gde bi ipak Sjedinjenim Američkim Državama mogla da zatreba pomoć jedne takve zemlje kakva je Ukrajina i zašto?

Odgovor je jednostavan: Ukrajina može mnogo pomoći Americi prilikom testiranja i ispitivanja dejstva već napravljenog američkog biološkog oružja na ljudima! Tu su zemlje poput Ukrajine idealne, i to je ono čega bi trebalo da se bojimo.

U Ukrajini se pred očima Evrope i Amerikanaca, da ne kažem čitavog Zapada, već decenijama toleriše postojanje ekstremne desničarske politike zasnovane na ideologiji rasizma i nacizma! Toleriše se, kanališe i ta primitivna mržnja prema susednom, srodnom slovenskom narodu, to jest Rusima! Rusi su u takvom obliku nacizma, pored drugih ne-belih rasa i Jevreja, postali jedna od njihovih najomraženijih nacija! Ukrajinski nacisti su u kratkom vremenskom periodu, u toj svojoj državnoj vladajućoj ideologiji, izvršili brzu i potpunu dehumanizaciju Rusa, i oni se u javnom prostoru izjednačavaju sa životinjama, sa zlim bićima iz bajki i naučnofantastičnih romana.

U TAKO postavljenom vredonosnom sistemu Ukrajine, uopšte ne iznenađuje što smo, od samog početka sukoba, mogli videti bezbroj snimaka napravljenih mobilnim telefonima samih počinioca i učesnika zločina, na kojima se vidi surovo, gotovo sadističko iživljavanje i ponašanje ukrajinskih nacističkih formacija prema zarobljenim vojnicima Ruske Federacije. Sigurno se sećate snimaka na kojima zarobljeni ruski vojnici leže okrenuti na stomak i sa rukama iznad glave, dok nacistički pripadnici oružanih snaga vojske Ukrajine idu između njih i pucaju im u kolena, u noge, u ruke, u glavu, dok pojedince bukvalno kastriraju na živo. Krv lije na sve strane, čuje se smeh i izlivi zadovoljstva zločinaca. Niko sa demokratskog i humanog Zapada nije reagovao na takvo ponašanje ukrajinske vojske, čak ni saopštenjem! Tako se ponašati prema Rusima je sasvim ispravno i opravdano, i ne treba osuđivati.

Šta li bi se desilo da se na internetu pojavio ogroman broj takvih video zapisa i snimaka gde pripadnici oružane sile Ruske Federacije tako masakriraju pripadnike oružanih snaga Ukrajine, ili, recimo, zapadnih plaćenika, na primer iz SAD, Švedske, Velike Britanije, itd? Verujem da bi ponašanje i reakcija Zapada u tom slučaju bila potpuno drugačija i graničila bi se sa histerijom. Ali vojska Ruske Federacije nije ni fašistička, ni nacistička, i ne propoveda da su Rusi „nadrasa“.

RUSKA  vojska je samo jedna disciplinovana, dobro uvežbana i organizovana vojska, u čijem sastavu, pored preovladavajućih pripadnika ruske pravoslavne vere, ima i mnogobrojnih pripadnika drugih etničkih grupa koji su ili muslimani, ili pak pripadnici raznih šamanskih i panteističkih oblika religije. Nigde, niko i nikada, pa ni sada, nije u Rusiji propovedao superiornost slovenske i ruske „nadrase“! Ono što dodatno utiče na ponašanje ruske vojske prema ukrajinskoj vojsci i zarobljenim Ukrajincima je činjenica da su kroz celokupno vaspitanje i obrazovanje, njeni pripadnici učili da su Ukrajinci pripadnici bliskog i bratskog slovenskog naroda, koji najčešće govori i razume ruski jezik, i da je i pripadnik pravoslavne vere, kao i oni. Ruska vojska takođe vrlo dobro zna da nisu svi pripadnici oružanih formacija Ukrajine nacisti, već da su to samo najagresivnije, najzločinačkije i posebno formirane ideološke jedinice „majdanske“ Ukrajine, koje su pored najkvalitetnijeg zapadnog oružja, naoružane i velikom mržnjom prema svemu što je rusko.

Bojim se da te nacističke vojne formacije, sa svojim snažnim ideološkim uticajem, mogu da dosegnu i do najviših državnih organa i pojedinaca u Ukrajini. Ne bih uopšte bio iznenađen da su baš vođe tih i takvih vojnih formacija insistirale i uticale na odgovarajuće državne organe Ukrajine, da ugovore sa predstavnicima Sjedinjenih Američkih Država ispitivanje biološkog oružja američkog porekla na stanovništvu Ukrajine koje je živelo na područjima koja su bila pod kontrolom ruskih pobunjenika.

TA  „POBUNjENA“ područja su po pravilu bila na samim linijama dodira sa područjima gde su bile smeštene pronacističke formacije Ukrajine, koje su držale pod kontrolom i neprestanom artiljerijskom vatrom proruski orijentisano civilno stanovništvo. Njima bi sigurno bilo posebno zadovoljstvo i čast da mogu ispitivanjem američkog biološkog oružja ubijati prorusko stanovništvo, odnosno simpatizere mrskih Rusa na tako podmukao i tajnovit način. Za ovaj scenario ispunjeni su svi neophodni uslovi.

SAD ispitivanje svog biološkog oružja na ljudima ne mogu izvesti, na primer, u jednoj Francuskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji ili Poljskoj, jer nijedna od tih zemalja ne bi sigurno ugrožavala zdravlje, odnosno zaražavala i ubijala sopstveni narod. Ali u zemljama gde se baštini rasizam, nacizam i fašizam, gde postoje više nadrase, kao i one „manje vredne nacije“, kao što su Rusi u Ukrajini, svakako je to moguće izvesti, čak i uz saglasnost najviših državnih organa i pojedinaca na vlasti. Takve zemlje u Evropi su, pored pomenute Ukrajine, i Gruzija, za koju smo već rekli da postoje ruski podaci da rade na biološkom oružju zajedno sa Amerikom, potom Letonija i Estonija, gde takođe postoji znatna i brojna ruska nacionalna manjina, dok obe pomenute države, slično Ukrajini, otvoreno neguju „pronacistički stav i istorijsko nasleđe“, nauštrb nekadašnjeg antifašizma, koji su u njihove zemlje donele jedinice Crvene armije.

"AMERIČKA IZUZETNOST"

IDEJA da su Amerikanci moralno superiorni u odnosu na sve druge nacije na svetu im daje za pravo da slobodno intervenišu van svojih državnih granica i tako čine dobro svim nacijama sveta, odnosno donošenje svog modela društva i drugim narodima sveta da u njemu uživaju. Tako Sjedinjene Američke Države sebe stavljaju iznad međunarodnog prava koje važi za sve druge nacije i države sveta. Zar to nije isto što i nacizam ili rasizam? Amerika smatra da joj ne treba dozvola nijednog međunarodnog organa, niti Ujedinjenih nacija, niti Saveta bezbednosti UN.

SUTRA:„MEDICINSKI RASIZAM“ U ZAOSTALIM ZEMLjAMA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)