TEHNIČKE GREŠKE ZAKOČILE POKLONE: "Dajhman" poziva potrošače da učestvuju u konkursu, a prijavljivanje onemogućeno

E. B. T.

08. 04. 2021. u 14:31

KOMPANIJA "Dajhman" organizuje nagradni konkurs "Prijavi se i osvoji", poziva građane da učestvuju i obećava, kako piše na njivom sajtu, super nagrade.

ТЕХНИЧКЕ ГРЕШКЕ ЗАКОЧИЛЕ ПОКЛОНЕ: Дајхман позива потрошаче да учествују у конкурсу, а пријављивање онемогућено

Kupci razočarani što ne mogu da se prijave

Međutim, već na prvom koraku potrošači su razočarani. Na društvenim mrežama danima se žale da ne uspevaju čak ni da se prijave preko ovog "Dajhmanovog" portala.

Kako se navodi u uputstvu, učesnici bi, nakon što unesu svoje podatke i upišu se za dobijanje elektronskih novosti iz ove kompanije, trebalo da odgovore na nagradno pitanje, a onda će, možda, baš njihov originalni odgovor da bude izabran. Imena 15 dobitnika, objavljuju se svaka tri meseca na portalu.

Brojni kupci koji su želeli da učestvuju, to nisu uspeli, jer se pri svakom pokušaju da se prijave, pojavljuje obaveštenje na kome piše da je u pitanju greška. "Nemoguće je prijaviti se", "neće da učita", "pokušavam više puta i ništa", "stalno prijavljuje grešku", razočarano su konstatovali potrošači.

Iz kompanije "Dajhman" kažu za "Novosti" da rade na rešavanju ovih teškoća.

- Pristupili smo uklanjanju tehničkih problema, čim smo uvideli da postoje - navode u odgovoru dostavljenom našoj redakciji. - S obzirom na to da je reč o konkursu koji traje tokom cele godine, a da se pobednici proglašavaju svaka tri meseca, verujemo da tehnički problemi do kojih je došlo neće sprečiti ljude koji su želeli da se prijave, da ponovo pokušaju i učestvuju u konkursu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega