DAME SU I OVE SUBOTE IMALE VIŠE SREĆE: Izvučeni dobitnici automobila (FOTO)

Novosti online

13. 02. 2021. u 18:08

ДАМЕ СУ И ОВЕ СУБОТЕ ИМАЛЕ ВИШЕ СРЕЋЕ: Извучени добитници аутомобила (ФОТО)

Foto: Printskrin

STEVO Siljanovski iz Jabuke kod Pančeva dobitnik je stana u beogradskom naselju Zemunske kapije, najvrednije nagrade u novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". U ovom izvlačenju dodeljeno je i pet automobila "fijat 500L".

Automobile su dobili :

1. Simanić Dragica - Pančevo

2.Lazarević Sanja - Beograd

3. Nasta Vasiljević  - Kragujevac

4. Ilić Irena - Niš

5. Balaban Slavko - Kikinda

Foto: Printskrin

 

Potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, koji je prisustvovao izvlačenju, ocenio je da broj pristiglih koverata - više od 10 miliona, govori da ova igra i borba protiv sive ekonomije daju dobre rezultate.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Igra se formalno priređuje u dva kruga, a u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila "fijat 500L" i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)