POČELO TREĆE IZVLAČENJE U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Pristiglo je rekordnih 4.666,326 koverata!

Novosti online

12. 12. 2020. u 18:25

U TREĆEM kolu Izvlačenja u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020. biće izvučeni dobitnici vrednih nagrada među kojima je pet automobila "fijat" 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

ПОЧЕЛО ТРЕЋЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ У ИГРИ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Пристигло је рекордних 4.666,326 коверата!

Foto: Printskrin

Ovog puta građani su poslali neverovatnih 4.666,326 koverata!

U izvlačenju pojedinačnog kola nagradne igre učestvuju sve koverte koje su blagovremeno pristigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2020. Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja, učestvuju u narednom, sve do poslednjeg - petog izvlačenja.

Izvučeni dobitnik mora u potpunosti ispuniti sve uslove za učešće navedene u pravilima nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020 kako bi dobio nagradu. U izvlačenju nagrada učestvuju učesnici čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće, do poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, a u skladu sa istaknutim radnim vremenima pošta, odnosno vremenom pražnjenja poštanskih sandučića.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg, petog izvlačenja (26. decembra). Planirano je da se početkom 2021. organizuje drugi krug nagradne igre, i šest dodatnih izvlačenja u kojima će pravo učešća imati sve koverte koje su pristigle u prvom krugu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina