"ZARA" ZABRANILA KORIŠĆENJE KABINA ZA PROBU ODEĆE: Iz Španije naredili neobičnu epidemilošku meru

E.B.T.

24. 06. 2021. u 17:48

U prodavnici poznatog modnog brenda "Zara" uveli su nova pravila - potrošači mogu da kupuju, ali im nije dozvoljeno da koriste kabine za probu odeće.

ЗАРА ЗАБРАНИЛА КОРИШЋЕЊЕ КАБИНА ЗА ПРОБУ ОДЕЋЕ: Из Шпаније наредили необичну епидемилошку меру

Privatna arhiva

Menadžer prodajnog objekta tvrdi da je ta mera uvedena zbog epidemiloške situacije i da je tako naređeno iz centrale u Španiji. Međutim, ovo objašnjenje je čudno, jer niko ne ograničava broj kupaca u radnji, niti opominje one koji nose maske ispod brade ili ih ne nose.

To nam je javila iznenađena čitateljka "Novosti" koja je danas, oko 13 časova u šopingu centru "BIG" na Karaburmi, u prodavnici "Zara", nameravala da pazari haljinu i pantalone. Međutim, kada je htela da ih proba prodavačica joj je kazala da su kabine zaključane i da ne može.

- Sve je moglo da se kupuje, ali niko nije mogao da proba - priča Snežana V. - Nije mi bilo jasno i tražila sam da razgovoram sa menadžerom, a on mi je objasnio da je u pitanju epidemiloška mera koje su naredili iz centrale u Španiji. To je potpuno besmisleno, jer niko nije ograničavao broj kupaca u prodavnici, a neki su nosili maske ispod brade,  neki ih nisu, čak, ni imali.  Uspela sam da napravim  fotografiju, a onda su pozvali obezbeđenje koje mi nije dozvolilo da slikam prodavnicu.

Kako navodi, posetila je i neke druge radnje u šoping centru "BIG", ali nije naišla na slične mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)