KAD SLAVIMO MI POKLANJAMO: "Magazin novosti" proslavlja 1. rođendan - čitaoce očekuju vredni pokloni

D. MATOVIĆ

08. 05. 2021. u 14:48

DOŠAO je kao osveženje u tmurnim danima, kada je epidemija virusa korona zaustavila druženja, izlaske, putovanja, omiljeni "šoping".

КАД СЛАВИМО МИ ПОКЛАЊАМО: Магазин новости прославља 1. рођендан - читаоце очекују вредни поклони

Foto: V.N.

Ponudio je čitaocima obilje praktičnih saveta kako da sitnicama ulepšaju svakodnevicu, da sačuvaju zdravlje, mentalno i fizičko, kako da se suoče sa novim izazovima. Postao im je prijatelj sa kojim su virtuelno odlazili na daleke i egzotične destinacije. Prijatelj koji ih nasmeje i opusti.

Pre godinu dana, 9. maja 2020. pokrenut je "Magazin novosti" (www.magazin.novosti.rs), kao podsajt glavnog sajta "Novosti" (www.novosti.rs). Za kratko vreme, sa više od 1.200.000 jedinstvenih poseta i sedam miliona otvorenih strana, portal koji donosi pregršt dobrih tekstova o zdravlju, porodici, putovanjima, kuvanju, ljubavi, poznatim ličnostima, probio se među tri najčitanija domaća onlajn magazina koji se bave ženskim temama.

- Ono što ne može da se prikaže brojevima, jeste poverenje koje nam svakodnevno ukazuju mnogobrojni čitaoci na razne načine - komentarima, pohvalama i podrškom - govori nam Marija Obradović, urednik "Magazina novosti".

- Želeli smo da zadržimo ugled koji "Novosti" uživaju među čitaocima, a da istovremeno sa novim brendom upoznamo mlade ljude i postanemo redovna veb-adresa kojoj se vraćaju.

Posle godinu dana možemo da kažemo da smo uspeli da zauzmemo visoko mesto na medijskom nebu Srbije.

KAKO DO POKLONA?

PRVIH 20 posetilaca našeg sajta koji sutra u podne pošalju mejl na adresu magazin@novosti.rs osvojiće lepe i vredne poklone. Najbrži čitalac dobiće produženi vikend za dve osobe (polupansion) u Hotelu "Cepter" u Vrnjačkoj Banji. Tri čitaoca dobiće vaučer od 5.000 dinara za kupovinu u "Liliju", poklonićemo i karte za predstave "Carstvo mraka", "Nečista krv" i "Bela kafa" u Narodnom pozorištu, kao i knjige "One su promenile Srbiju" Tatjane Loš i Milene Marković, "Serviraj za pobedu" Novaka Đokovića, "O Srbiji i Srbima" Aleksandra Čepurina, "Mojih 80 - portreti" Matije Bećkovića i "NLO nad Balkanom" Dragana Vujičića.

Spisak dobitnika i informaciju o preuzimanju poklona objavićemo u pondeeljak, 10. maja, u podne, na sajtu www.magazin.novosti.rs.

Nastao na osnovu dugogodišnjeg iskustva revijalnih izdanja naše kompanije ("Zov", "Kalibar", "Arena", "Bilje i zdravlje", "Ruski travar", "Nada"...), "Magazin novosti" bavi se ženskim temama kao što su priče iz stvarnog života, jednostavni saveti za zdravlje i ishranu, praktični predlozi za kupovinu, moda, lepota i saveti za domaćinstvo. Ovaj portal obraća se i muškarcima i po tome je jedinstven u Srbiji. Osim interesantnih tema o fitnesu, sportu, automobilima, muškoj nezi i modi, seksu i roditeljstvu, donosi i priče o muškim hobijima kao što su lov, preživljavanje, boravak u prirodi.

- U moru informacija, lažnih i strašnih vesti, "Magazin novosti" se probio kao podsajt koji neguje prave vrednosti - kaže Marija Obradović.

- Nismo slučajno pokrenuli portal na Dan pobede. Želeli smo da 9. maj bude rođendan svih nas koji i dalje verujemo u pravo novinarstvo, u "staru školu" koju ništa ne može da poljulja.

Mnogobrojni čitaoci nam daju vetar u leđa da budemo još bolji i kreativniji. Uvereni smo da ćemo još dugo učiti, napredovati, osvajati ciljeve, ostvarivati snove! S tim motom ulazimo u narednu godinu, u kojoj ćemo vredno i energično nastaviti da radimo na tome da sačuvamo poverenje čitalaca i, naravno, da budemo najbolji!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve