OGLASIO SE VMA POSLE SKANDALA: Istražuju kako se desilo da telo pacijenta leži 4 dana u toaletu

Novosti online

05. 05. 2021. u 22:14

DANAS u jutarnjim časovima, u iznutra zaključanoj kabini toaleta Centra hitne pomoći Vojnomedicijske akademije (VMA), pronađeno je beživotno telo starije muške osobe, saopštila je VMA.

ОГЛАСИО СЕ ВМА ПОСЛЕ СКАНДАЛА: Истражују како се десило да тело пацијента лежи 4 дана у тоалету

Foto: Instagram/Moj Beograd

Uviđaj na licu mesta izvršili su policijski službenici, nakon čega je telo po nalogu nadležnog tužioca transportovano u Institut za sudsku medicinu Kliničkog centra Srbije, radi utvrđivanja uzroka smrti, navodi se u saopštenju.

Kako je za sada utvrđeno, prijem istoimenog pacijenta evidentiran je u Centru hitne pomoći 1. maja u 08:40, zbog bolova u trbuhu, s tim da nema podataka o daljem toku zbrinjavanja.

Članovi porodice P.S. obratili su se 4. maja u 16 časova dežurnom oficiru VMA, koji im je pružio informacije sa kojima je VMA u tom trenutku raspolagala.

Nadležni organi trenutno preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

- Ističemo da će, ukoliko se utvrdi da je bilo propusta zaposlenih na VMA, oni biti najoštrije sankcionisani - ističe se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...