MARIHUANA OSTAJE NA LISTI NARKOTIKA: Predsednik Aleksandar Vučić najavio još oštriju borbu protiv narko-dilera u Srbiji

V. N.

28. 04. 2021. u 20:18

NEĆEMO da dekriminalizujemo marihuanu, a narko-dilere ćemo goniti više nego ikada, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o glasinama koje su se pojavile o navodnom skidanju marihuane sa liste narkotika.

МАРИХУАНА ОСТАЈЕ НА ЛИСТИ НАРКОТИКА: Председник Александар Вучић најавио још оштрију борбу против нарко-дилера у Србији

Foto: Tanjug

- Nemaju više šta da slažu ni o meni ni o mojoj porodici. Više ne znaju šta će da kažu, pa izmišljaju da ćemo da dekriminalizujemo marihuanu i da će svi biti oslobođeni za "Jovanjicu" - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara kako komentariše navode u medijima da vlast dekriminalizacijom posedovanja i uzgajanja marihuane želi da spase "Jovanjicu".

Vučić je istakao da je reč o novim lažima i da su se sada setili ovoga, jer nemaju šta više da kažu ili urade o slučaju "Jovanjica".

On je naveo i da je sve pitao o tome šta je problem sa "Jovanjicom", ali da niko ni ovde ni u Briselu nema na to odgovor.

Nemaju šta više da slažu, pa izmišljaju da će svi biti oslobođeni za "Jovanjicu"

- Slagali su opet na isti način. Oni ne razumeju da se promene nekih članova odnose na medicinske izuzetke, jer je sve povezano sa njihovom podsvešću i onim što su oni radili - ukazao je Vučić.

Konstatovao je i da ništa nisu uradili i da od 1995. godine nema nijedne nove fabrike ni bolnice.

- Šta je urađeno? Ništa. Uzimali pare, trpali u džepove. Tako bi oni radili i sa drogom, ali to neće da se desi. Gonićemo sve za marihuanu i neće biti dekriminalizacije - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (14)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja