HOLANĐANI MASOVNO ŽELE U SRBIJU: Razlog je vakcinacija, a ne mare ni za zabrane putovanja i apele njihovog premijera

Novosti online

06. 04. 2021. u 17:33

ХОЛАНЂАНИ МАСОВНО ЖЕЛЕ У СРБИЈУ: Разлог је вакцинација, а не маре ни за забране путовања и апеле њиховог премијера

Foto: Printskrin

ČINJENICA da se u Srbiji masovno vakcinišu i stranci doprla je nedavno i do ušiju Holanđana.

Tako agencija "Party in Belgrade" iz Holandije,  koja se inače bavi organizovanjem dolazaka i provoda u Beogradu ima, u sred epidemije korona virusa, pune ruke posla.

Holanđani žele da doputuju u Srbiju kako bi se vakcinisali jer smatraju da vakcinacija u njihovoj zemlji ide presporo.

"Mailboks nam je totalno zatrpan, jer Holanđani žele da prime vakcinu u svojoj zemlji, ali nemaju mogućnosti, pa traze alternativne načine.

Takođe, nije ih briga sto im premijer ne preporucuje putovanja. Sve za zdravlje!", navela je Tanja Markovic Zaatman, vlasnica te agencije na svom fejsbuk profilu.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Jovan

06.04.2021. 21:48

Davno pre tri decenije za vreme Jugoslavije na letovanju sam upoznao starijeg Holanđanina. Čovek kao građevinac obišao ceo svet,kao penzioner hteo je da preseli u Vojvodinu, tada nije mogao da shvati da mi u selu ne zaključavamo kapije i kuće i da se sa komšijama osim kafe popije se pojede kad se nađeš za vreme ručka. Davno je bilo i verovatno stari dobri Frenki preselio se u večitu kuću sa lepim uspomenama na nas i naše navike.

Dragan

06.04.2021. 23:59

Upoznao sam Holanđanina,mašinskog inženjera,koji govori savršen srpski.Svake godine dođe bar 2 puta u Srbiju.I tako već 30g.Dolazio i kad smo bili pod sankcijama.Voleo čovek da ide u Grčku na more,motorom.Plašio se da mu se isti ne pokvari u Jugoslaviji.I pokvari se negde na jugu.Domaćin ga primi kao svoga.Otuda njegova ljubav prema Srbiji.Kad aam ga upoznao,bio sa sinom,tinejdžerom.Govori pristojan srpski.Supruga,kaže,i nije toliko oduševljena Srbijom.Da ste mu samo videli lice kad mi je rekao da ga je avio kompanija častila jednom kartom,pa će to biti treći dolazak u toj,2019.godini!