OGLASILA SE BOJANA MALJEVIĆ I CITIRALA: "Jednom ću svedočiti protiv dvojice"

Novosti onlajn

23. 03. 2021. u 10:22

GLUMICA Danijela Štajnfeld otkrila je zameniku višeg tužioca da je moćnik iz filmske industrije koji ju je pre više godina silovao navodno njen kolega - Branislav Lečić.

ОГЛАСИЛА СЕ БОЈАНА МАЉЕВИЋ И ЦИТИРАЛА: Једном ћу сведочити против двојице

Foto: Printscreen/Jutjub

Kako je ova vest brzo odjeknula i izazvala buru u javnosti, i to kao i uvek ponajviše na društvenim mrežama, mnogo javnih ličnosti se oglasilo povodom ovog slučaja i izrazilo svoj stav.

Prednjači veliki broj glumica koje su na svojim društvenim mrežama tokom jučerašnjeg dana delile izraze podrške prema Danijeli Štanjfeld.

Između ostalih, na svom Tviter nalogu oglasila se i glumica Bojana Maljević, koja je podelila dva tvita sa sadržinom koja se očigledno odnosi na pomenuti slučaj, ali iz kojih se ne može jasno razumeti kontekst, to jest koga u ovom slučaju glumica podržava.

- "Jednom ću svedočiti protiv dvojice." A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre - najpre je napisala Maljevićeva, pa dodala:

- Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge.

Podsetimo, nakon vesti da ga je Danijela Štajnfeld imenovala kao moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao, glumac Branislav Lečić oglasio se nekoliko puta.

U svojoj poslednjoj izjavi rekao je:

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!

Više o tome pročitajte u posebnoj vesti KLIKOM OVDE!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)