SAVET "PUTEVA SRBIJE": Vozači, oprez zbog magle i kiše

Tanjug

15. 03. 2021. u 10:26 >> 10:27

"PUTEVI Srbije" apelovali su danas na vozače da maksimalno oprezno voze i da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i na mostovima.

САВЕТ ПУТЕВА СРБИЈЕ: Возачи, опрез због магле и кише

Foto: Pixabay

Kako se navodi, na obilaznici oko Beograda, od danas do 19. marta od 10 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, u smeru ka Beogradu, od danas se izvode radovi u razdelnom pojasu (desni kolovoz) na zameni kanaleta i na postavljanju odbojne ograde, a za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na auto-putu Miloš Veliki do 1. aprila su pre naplatne stanice Preljina, u smeru ka Čačku, zbog izvođenja radova na izgradnji stanice za snabdevanje gorivom "Sokolići 1", za saobraćaj zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima, osim na Batrovcima, gde teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju 120 minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)