REŠIO DA STANE NA PUT KORONI: Prošetao najneobičniju masku i šokirao “patentom” putnike u gradskom prevozu (FOTO)

Novosti online

01. 03. 2021. u 22:41

PROŠLO je već skoro godinu dana od naše borbe protiv korona virusa. Mnogi građani su umorni od epidemioloških mera i konstantnog nošenja hirurške maske.

РЕШИО ДА СТАНЕ НА ПУТ КОРОНИ: Прошетао најнеобичнију маску и шокирао “патентом” путнике у градском превозу (ФОТО)

Foto: printskrin/MojBeoGrad

"Sterilni" prizori postali su nam svakodnevica na mestima gde se okuplja veliki broj ljudi, dok je maska neizostavna ma gde na krenemo, a pogotovo kada je u pitanju gradski prevoz.

Međutim, u pojedinim prilikama, retki odluče da "stanu na put koroni", i izmisle neki prividno bolji vid zaštite.

Foto: printskrin/MojBeoGrad

Tako je jedan muškarac rešio da demonstrira svoj "patent" u gradskom prevozu u Beogradu, na liniji broj 72. On je umesto maske na licu imao improvizovanu zaštitu u vidu tkanine, dok je preko usta i nosa imao kratke cevi. 

Većina putika začuđeno ga je posmatrala, a ova scena ubrzo je završila i na društvenim mrežama.

Nismo sigurni da li je uspeo da se zaštiti na ovaj način, ali je definitivno svima privukao pažnju svojom neobičnom pojavom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas