VEDRANA RUDAN NOVIM TEKSTOM O SRBIJI ZATRESLA REGION: "Plačem čitav dan - nikad to neću zaboraviti..."

Novosti onlajn

04. 02. 2021. u 21:49

VEDRANA Rudan je nedavno primila vakcinu protiv korona virusa u Srbiji, što je izazvalo brojne komentare, ali i oštre kritike.

ВЕДРАНА РУДАН НОВИМ ТЕКСТОМ О СРБИЈИ ЗАТРЕСЛА РЕГИОН: Плачем читав дан - никад то нећу заборавити...

Foto: Tanjug/Nikola Anđić/Printscreen

Poznata književnica iz Hrvatske na sve to osvrnula u novom tekstu, pod naslovom "Hvala!".

- Od jutra mi stižu stotine mejlova iz Srbije i čitavog sveta. Moji dragi čitatelji pišu mi kako oni znaju da nisam otišla u Srbiju nikome ukrasti ni cepivo ni život. Trebalo mi je vremena da shvatim da sam na srpskim mrežama proglašena strankinjom koja je došla u zemlju Srbiju uzeti ono što joj ne pripada ni po Bogu ni po zakonu.

- Vest o tome me sigurno ne bi uzbudila, u medijima sam četrdeset godina, navikla sam na besne ujede, ali na dobrotu nisam.

- Dragi prijatelji iz Srbije! Čitav mi dan šaljete toliko veliku, toliko ogromnu količinu ljubavi, nudite mi svoje pravo na vakcinu, objašnjavate kako vi nemate baš nikakve veze s 'njima' da, napisat ću pa što bude, plačem čitav dan. Je li moguće da oko mene ima toliko dobrote? Hvala vam, nikad to neću zaboraviti - ističe Vedrana Rudan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (18)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu