AKO PUTUJETE U CRNU GORU OBRATITE PAŽNJU: Obustavlja se saobraćaj na graničnim prelazima, a ovo je stanje na putevima u Srbiji

Novosti online

15. 11. 2020. u 20:40

NA graničnim prelazima sa Crnom Gorom od danas u 21.00 do sutra ujutru u 5.00 biće na snazi obustava saobraćaja, osim za autobuse i kamione u međunarodnom saobraćaju, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

АКО ПУТУЈЕТЕ У ЦРНУ ГОРУ ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Обуставља се саобраћај на граничним прелазима, а ово је стање на путевима у Србији

Bez zadržavanja na graničnom prelazu Gostun Foto A. Rovčanin

Prelazak granice biće omogućen i putničkim i teretnim vozovima, kao i osobama sa radnom potvrdom, ili koje putuju iz humanitarnih ili zdravstvenih razloga.

Zbog najavljenih niskih temperatura moguća je mestimična poledica na putevima, posebno duž reka, u kotlinama, klisurama kao i na mostovima, a ponegde će bit i magle, navedeno je u saopštenju.

Magle trenutno ima na pravcu Gazivode-Zubin Potok-Zupče-Uljare-Kosovska Mitrovica, gde su mogući i odroni.

Poslednji dan produženog vikenda za osnovne i srednje škole podrazumeva veći promet u saobraćaju pa je tokom večeri moguća usporena vožnja na prilazima većim gradovima.

Obustavljen je saobraćaj u oba smera na deonici Novi Sad (Sirig)-Petrovaradin (Račkog) zbog radova na izgradnji nadvožnjaka, a zbog oštećenja pločastog propusta zatvoren je most preko Kravaričke reke na putu Lis-Arilje.

Ukoliko ne dođe do promene vremenskih uslova, deonica Jošanička Banja-Kopaonik biće zatvorena za sav saobraćaj od 17. do 18. novembra, od 7 do 17 časova, zbog radova na putu.

Kamioni na izlaz iz zemlje na prelazima sa Hrvatskom Batrovci i Šid čekaju po dva sata, a na prelazu Bačka Palanka i na prelazima Horgoš sa Mađarskom i Gradina sa Bugarskom sat vremena.

Na ostalim graničnim prelazima, kao ni na naplatnim rampama duž auto-puteva trenutno nema zadržavanja.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara