“TRADICIJA, ISKUSTVO I STANDARD IZVEŠTAVANJA” Ovako je ministar Nedimović čestitao Novostima rođendan

J.Su.

16. 10. 2020. u 11:23

MINISTAR poljoprivrede Branislav Nedimović čestitao je Novostima 67. rođendan.

“ТРАДИЦИЈА, ИСКУСТВО И СТАНДАРД ИЗВЕШТАВАЊА” Овако је министар Недимовић честитао Новостима рођендан

Tanjug

-Malo je novina koje se mogu pohvaliti takvom tradicijom, iskustvom i pre svega standardom izveštavanja, kakve su Novosti. Težak je izazov, posebno u kriznom vremenu, ostati na putu istine i etike, pogotovo sedam decenija. Upravo su Novosti list koji uspešno odoleva tome i zbog toga im čestitam 67. rođendan, siguran da će u narednim decenijama ostati dosledni sebi-navodi u čestitki Nedimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...