NOVI PAZAR: Ponovno uvođenje vanredne situacije

Tanjug

10. 10. 2020. u 21:25

NA osnovu preporuke Ministarstva zdravlja, kao i pogoršanja epidemiološke situacije u okruženju, Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara je na današnjoj sednici doneo odluku o ponovnom uvođenju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Pazara.

НОВИ ПАЗАР: Поновно увођење ванредне ситуације

Foto: Tanjug/AP Claudio Furlan

"Cilj nam je da trenutno povoljnu epidemiološku situaciju u našem gradu što duže održimo. U tom smislu svesni smo značaja poštovanja preventivnih mera. Grad Novi Pazar će, u saradnji sa svim državnim institucijama, sve svoje kapacitete u narednom periodu usmeriti prema kontroli mera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba, a koje se odnose na sprečavanje i suzbijanje širenja virusa kovid 19", saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije.

Ova borba, kako se ističe, ne zavisi samo od institucija već od svakog od nas.

"Zato molimo sve građane da budu odgovorni prvo prema sebi, a onda i prema svojim porodicama i celoj zajednici, naveo je Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima