HAOS NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Teretnjaci čekaju pet sati

Tanjug

08. 11. 2021. u 09:51

NA graničnim prelazima Horgoš i Šid zadržavanje za teretna vozila je pet sati, dok se na prelazu Gradina zadržavaju sat i po vremena, a na Batrovcima tri sata, saopštilo je danas JKP "Putevi Srbije".

ХАОС НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА: Теретњаци чекају пет сати

Kilometarske kolone kamiona na granici / Foto Tanjug-AP

Na izlazu sa graničnog prelaza Kelebija zadržavanje teretnjaka je šest sati, a na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.


Na potezu Jošanička Banja — Kopaonik do 15. novembra saobraćaj će biti obustavljen zbog rekonstrukcije puta, a alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac—Raška—Rudnica—Kopaonik, dok je iz pravca Kruševca: Kruševac—Brus—Brzeće—Kopaonik.

Takođe, radovi su u toku i u pravcu Bačka Topola — Senta do 30. novembra, od sedam do 17 časova, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

Na auto-putu E-75 do 15. decembra, od 7 do 16 časova, u toku su radovi na rekonstrukciji mosta u zoni petlje Požarevac, a za saobraćaj ostaju zatvorene rampe u pravcu Beograd—Požarevac i Požarevac—Niš, a otvorene su rampe Niš—Požarevac i Požarevac—Beograd.

Radovi se odvijaju i na auto-putu E-75, na potezu od Jagodine do Ćuprije, do 1. decembra, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd—Niš.

Navodi se da je u pravcu Batočina—Kragujevac, u smeru ka Kragujevcu do 15. decembra zbog radova na kolovozu za saobraćaj zatvorena desna traka, te da se saobraćaj odvija levom trakom u oba smera.

Precizira se da je maksimalna dozvoljena brzina za vozila od 100 do 60 kilometara na čas.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega