POTRESNA ČITULJA ZA PREMINULOG VOZAČA HITNE POMOĆI: U potpisu samo sin, ćerka i otac - sve ostale mu je odnela korona (FOTO)

Novosti onlajn

29. 10. 2021. u 07:00

SUDBINA Dejana Miloševića i njegove porodice duboko je potresla Srbiju.

ПОТРЕСНА ЧИТУЉА ЗА ПРЕМИНУЛОГ ВОЗАЧА ХИТНЕ ПОМОЋИ: У потпису само син, ћерка и отац - све осталe му је однела корона (ФОТО)

Foto: M.Stevanović

Na ulaznim vratima Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć istaknuta je čitulja za Dejana Miloševića. U potpisu čitulje potresno stoje samo tri imena - sin Lazar, ćerka Marija i otac Dragoslav. 

Foto: M.Stevanović

Ostale članove Dejanove porodice odnela je korona, u svega mesec dana preminule su Dejanova supruga, majka i baba. 

Preminuli Milošević bio je dugogodišnji radnik beogradske Hitne pomoći.

Na društvenim mrežama kolege preminulog vozača Hitne pomoći oprostile su se od njega rečima: "otišao je da pegla nebeski asfalt i stigne tamo gde samo vozači Hitne moraju".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...