VULIN O KRIMINALNIM GRUPAMA: Svako saznanje biće detaljno provereno i istraženo, bez obzira na to do koga vodi

Novosti online

28. 10. 2021. u 10:56

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i rukovodiocima ove uprave sa kojima je razmatrao postignute rezultate i razgovarao o planovima njihovog rada u borbi protiv svih vidova kriminala u narednom periodu.

ВУЛИН О КРИМИНАЛНИМ ГРУПАМА: Свако сазнање биће детаљно проверено и истражено, без обзира на то до кога води

Foto: MUP

Na početku sastanka ministar Vulin je posebno istakao i pohvalio intenzivan rad srpske policije, među kojima su i pripadnici Uprave kriminalističke policije koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić u selu Moravac.

Ministar Vulin posebno je pohvalio pripadnike Službe za borbu protiv organizovanog kriminala UKP-a koji nastavljaju svoj rad na daljem razbijanju organizovanih kriminalnih grupa.

- Naš dalji rad na razbijanju organizovanih kriminalnih grupa i pronalasku njihovih članova i pomagača se nastavlja. Svako saznanje biće detaljno provereno i istraženo, bez obzira na to do koga vodi - poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

- Ovom prilikom pohvaljujem pripadnike kriminalističke policije koji su u prethodnih sedam dana zaplenili veću količinu marihuane - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin na kolegijumu UKP-a.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)