NIS obradovao vozače najmodernijim maloprodajnim objektom: Prva benzinska stanica na auto-putu „Miloš Veliki“

PROMO

01. 09. 2021. u 12:57

UKOLIKO ste prvi put krenuli novim auto-putem „Miloš Veliki“, ali niste stigli da napunite rezervoar pre polaska, poznat vam je osećaj u trenutku kada kazaljka na kontrolnoj tabli počne da pada i shvatite da nećete imati gde da dopunite gorivo.

НИС обрадовао возаче најмодернијим малопродајним објектом: Прва бензинска станица на ауто-путу „Милош Велики“

Foto: NIS Promo

 Donedavno brojni vozači su imali slično iskustvo, a sada je, zahvaljujući novoj benzinskoj stanici NIS-a, pod nazivom „Sokolići 1“, moguće opustiti se i uživati u udobnoj vožnji na pomenutoj deonici Koridora 11.

Naime, najnoviji maloprodajni objekat NIS-a nalazi se u blizini Čačka, u smeru od Obrenovca ka Preljini. Pomenuta benzinska stanica poseduje vrhunsku digitalnu tehnologiju, moderna „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i punjač za električne automobile. U okviru pomenutog objekta, vozači mogu pronaći najkvalitetnije naftne derivate domaće proizvodnje i bogat izbor dopunskog asortimana. U moderno dizajniranom ambijentu neko od 20 zaposlenih radnika uvek stoji na raspolaganju za pomoć i uslugu korisnicima.

Foto: NIS Promo

Kako bi se potrošačima obezbedilo vrhunsko korisničko iskustvo, moderna benzinska stanica „Sokolići 1“ izgrađena je i opremljena u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima, a u te svrhe uloženo je više od 3,4 miliona evra. Objekat posluje pod premijum brendom GAZPROM, i to je 25. po redu maloprodajni objekat ovog NIS-ovog brenda u Srbiji.

Foto: NIS Promo

Zahvaljujući svetlećim panoima i specijalnoj rasveti, benzinska stanica „Sokolići 1“ lako je uočljiva sa veće razdaljine, posebno u noćnim satima. Ukoliko vam dopuna goriva nije neophodna, i dalje ima mnogo razloga da svratite na ovu benzinsku stanicu. Novi maloprodajni objekat bogat je raznovrsnim dopunskim sadržajima poput otvorene bašte i „Drajv Kafe“ restorana sa širokom gastronomskom ponudom, uključujući veliki izbor Drajv Kafe burgera i kafu vrhunskog kvaliteta. Ono što ovu benzinsku stanicu izdvaja od većine i čini je idealnom stanicom za sveobuhvatno osveženje jesu „fitnes“ kutak sa spravama za vežbanje i dečije igralište.

Benzinska stanica „Sokolići 1“ zasada je jedini maloprodajni objekat na auto-putu „Miloš Veliki“ na dužini od skoro 120 kilometara, a vozači su dobrodošli da u svakom trenutku svrate, predahnu i uživaju u savremenom ambijentu i bogatim sadržajima objekta, pre nego što nastave dalje ka sledećim destinacijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

Donorstvo je herojstvo