UPOZORENJE ZA VOZAČE: Pojačan saobraćaj, čekanja na prelazima do sat i po

Tanjug

12. 08. 2021. u 19:49

U SRBIJI je večeras na važnijim putnim pravcima saobraćaj pojačanog inteziteta, ali se odvija bez zastoja, saopštio je AMSS.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Појачан саобраћај, чекања на прелазима до сат и по

Foto: Printscreen/AMSS

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 17:45 časova, na Gradini vozila na ulazu čekaju 50 minuta, dok na Preševu, na ulazu čekaju 90 minuta.

Putnička vozila na Gostunu, na ulazu, čekaju 30 minuta, kao i na Jabuci.

Teretna vozila na Sremskoj Rači na izlazu čekaju 60 minuta. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

 

BEZ ZADRŽAVANjA NA NAPLATNIM RAMPAMA

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je večeras da na naplatnim stanicama na autoputevima u zemlji nema zadržavanja vozila.

Na auto-putu E-75, na graničnom prelazu Horgoš - petlja Horgoš, smer ka Novom Sadu, do sutra se radi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Ilustracija, foto: Tanjug

Takođe na auto-putu E-75, petlja Lapovo, do 20. avgusta odvijaće se radovi na sanaciji stuba u razdelnom pojasu, pa se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom u oba smera (preticajna traka u oba smera zatvorena zbog radova).

Na auto-putu Miloš Veliki, Obrenovac - Ub, smer ka Obrenovcu, sutra od 8.00 do 16.00, radiće se na ispiranju kišne kanalizacije, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!