Novi skandal u Crnoj Gori: Službenik ministarstva snimio pesmu u kojoj PLjUJE SVEŠTENIKE (VIDEO)

NovostiOnline

utorak, 02. 06. 2020. u 15:03

Нови скандал у Црној Гори: Службеник министарства снимио песму у којој ПЉУЈЕ СВЕШТЕНИКЕ (ВИДЕО)

Print screen

Šćepanović peva i "sa ikone sav novac u svom džepu stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam"
Savetnik u Ministarstvu prosvete Crne Gore Marko Šćepanović snimio je pesmu u kojoj vređa sveštena lica aludirajući da oni kradu pare sa ikona i da valjaju heroin.

U ovoj pesmi, Šćepanović, kome i na Fejsbuk stranici piše da je zaposlen u resoru kod Damira Šehovića, navodi "da prijave me ne smeju jer držim ih u šake, ja dobro znam da mnogo vole dečake".

Šćepanović peva i "sa ikone sav novac u svom džepu stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam".

- Niko nas ne dira, svak se blesav pravi zbog mantije ja mogu kriminalom da se bavim. Mantija mi daje moć da ne kažnjeno mogu proć - navodi se u pesmi pod nazivom "Mantija".

Iz Ministarstva prosvete Crne Gore potvrđeno je da je pomenuto lice zaposleno kod njih.

"Marko Šćepanović jeste angažovan putem ugovora na određeno vreme u Ministarstvu prosvete, nakon prethodno sprovedene zakonske procedure i javnog oglasa na kojem je bio jedini kandidat koji je ispunjavao zakonske uslove, a koji se pojavio na usmenom intervjuu. U ovom momentu ne raspolažemo informacijama u odnosu na pitanje koje ste postavili. Svakako da ćemo ih pažljivo proveriti.

Jasno je da zaposleni u bilo kojem Ministarstvu i javnoj upravi u celini imaju pravo na sopstveni stav u odnosu na društvene teme, ali ne nikako i na ponašanje koje bi rušili ugled i dostojanstvo prosvetnog sistema. Kad se upoznamo da navedenim, moći ćemo zauzeti detaljniji stav.

Ukoliko se ispostavi da postoji potreba i zakonski osnov za reakciju ministarstva, svakako da nećemo oklevati, već ćemo iskoristiti nadležnosti koje imamo i o tome vas povratno informisati",saopšteno je iz Ministarstva prosvete", odgovorili su iz Ministarstva prosvete na pitanja novinara, prenosi Borba.me.Komentari (7)

Миле О.

02.06.2020. 15:43

Јадан си ти и онај ко те родио Шћепановићу ѕрами се,да носим како кажеш мантију ставио би ти главу испод мантије да дођеш себи.

Pera poštar

03.06.2020. 16:58

Šta ste navalili na momka? Vidite da je zaposlen na određeno. Dečko se preporučuje za stalno.

Kandidat

03.06.2020. 22:37

@Pera poštar - Zameniće Miraŝa, biće povlavar DPS crkve pravih nevernika...