U GLAVNOJ ulici u Zemunu, prekoputa pozorišta Madlenijanum, u 12.40 policija je pronašla teško ranjenog muškarca Ivana V. (45), kog je zasad nepoznata osoba nekoliko puta izbola nožem po stomaku, grudima, leđima i glavi. On je kolima Hitne pomoći odmah prevezen u Urgentni centar, gde su se, do zatvaranja ovog izdanja "Novosti", lekari borili za njegov život.

Pročitajte i: Noć u Beogradu: Petoro povređeno u udesima, dvoje teže


Kako "Novosti" saznaju, sukob dvojice muškaraca izbio je najverovatnije zbog poslovnog prostora. Svađa je, navodno, počela na uglu Rajačićeve i Svetogorske u Zemunu, gde je, prema informacijama koje smo dobili, počelo i ubadanje. Očevici su videli jednog muškarca kako pokušava da ubaci neke stvari u automobil i drugog koji trči prema centru Zemuna. Prema njihovim svedočenjima, duks koji je nosio jedan od muškaraca bio je natopljen krvlju, a krvi je bilo i duž ulica kojima je ranjeni bežao.

Potom se spustio do trafike prekoputa Madlenijanuma i od prodavačice zatražio čašu vode. Policajci su ga u tom trenutku pronašli i zaustavili, primetivši da ima ubodne rane po celom telu i pozvali su Hitnu pomoć. Policija je zatim ušla u poslovni prostor koji je, navodno, bio predmet sukoba, kako bi se ispitali svi detalji.