DA STAVIM CRVENU, DA DOBIJEM DVE NIJE ZA MENE IGRA: Volim da uzmem da mogu odmah da kupim BMW (VIDEO)

TIP redakcija

01. 12. 2023. u 15:20 >> 20:00

"Kladioničarske priče" su novi video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji će moći da uživaju u zanimljivim pričama naših gostiju.

ДА СТАВИМ ЦРВЕНУ, ДА ДОБИЈЕМ ДВЕ НИЈЕ ЗА МЕНЕ ИГРА: Волим да узмем да могу одмах да купим БМW (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već skoro 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Nekako je bilo prirodno i logično da gost u našoj prvoj epizodi "Kladioničarskih priča" bude Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. februara sada već daleke 2002. godine.

Legendarni Đurica je za naše gledaoce pričao o istoriji klađenja na ovim prostorima, secerima, sportskoj prognozi ali i o tome kako je potrošio svoju trinaesticu sa sportske prognoze - jednu od samo tri u staroj Jugi... A tu su i vikend "sigurice".

UŽIVAJTE U PRVOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRESTANITE DA PIJETE! Vladimir Putin imao nesvakidašnju poruku za Ruse

"PRESTANITE DA PIJETE!" Vladimir Putin imao nesvakidašnju poruku za Ruse

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci.

02. 03. 2024. u 20:44

NOVA STRATEGIJA: Evo šta Ukrajinke sada rade kada moraju na teren protiv Ruskinja (VIDEO)

NOVA STRATEGIJA: Evo šta Ukrajinke sada rade kada moraju na teren protiv Ruskinja (VIDEO)

Rat u Ukrajini doveo je do brojnih strašnih posledica, a ni sport više nije kao što je nekad bio. Obično bi se sportske vesti vezivale za to da Rusija, zbog pomeute "specijalne vojne intervencije", kako ona naziva taj sukob, snosi određene sankcije, ali u ono malo sportova u kojima takmičari iz Ruske Federacije učestvuju na međunarodnom nivou - dešavaju se neki novi momenti.

02. 03. 2024. u 19:21

Komentari (0)

OSVOJ KARTE I BUDI DEO HUMANE MISIJE NA FESTU