POVEĆAJTE NIVO ENDORFINA ZA 50% VEĆ DANAS!

A.B.

11. 04. 2023. u 19:53 >> 19:53

AdmiralBet je dobio pojačanje!

ПОВЕЋАЈТЕ НИВО ЕНДОРФИНА ЗА 50% ВЕЋ ДАНАС!

Foto: AdmiralBet

Jedan od najpopularnijih slot provajdera je stigao u AdmiralBet i sa sobom doneo sjajnih 50% bonusa! Sve igrače koji u periodu od 11. do 14. aprila ukucaju promo kod ENDORPHINA očekuje 50% bonusa za slot pri sledećoj uplati depozita.

Što se samog provajdera tiče, kao što je već rečeno, Endorphina proizvodi neke od najpopularnijih slot igara koje krase unikatnost i vrhunska grafika, što u kombinaciji sa uzbudljivim i nesvakidašnjim temama čini savršen spoj. Od Sparte, preko napada zombija, pa sve do Asgarda i ustanka veštačke inteligencije u distopijskoj budućnosti su samo neke od 100 novih igara koje se mogu pronaći u ponudi na AdmiralBet.rs.

Pored ove promocije, sve ljubitelje slot igara očekuje i nova Igra nedelje, a ove nedelje na meniju je Greentube-ova Diamond Tales™: The Little Mermaid igra, u kojoj 50 igrača mogu osvojiti 50 besplatnih spinova do kraja nedelje. Naravno, tu je i slot ponuda veka koja svake nedelje, u periodu od petka do nedelje, donosi Kišu džekpotova koja će padati u AdmiralBet lokalima, dok one koji vole da sede po lokalima očekuje 25% freebet bonusa na svaku uplatu depozita izvršenu tokom aprila u AdmiralBet PUB-u.

Sve ove promocije, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren AdmiralBet nalog. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i u nekoliko klikova se može obaviti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, koje se mogu preuzeti ovde. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Pogledajte nove Endorphina slotove u ponudi, izaberite avanturu po svojoj meri i krenite u novi pohod!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)