AMERIKANCI IZGLEDAJU FANTASTIČNO: Današnji rival im je tradicionalno težak protivnik

V.M.

23. 06. 2023. u 12:25

U utakmici sedmog kola odbojkaške Lige nacija, Amerika će ukrstiti koplja sa Iranom.

АМЕРИКАНЦИ ИЗГЛЕДАЈУ ФАНТАСТИЧНО: Данашњи ривал им је традиционално тежак противник

Foto Profimedia

Ameri igraju u najjačem sastavu od samog starta takmičenja i pružaju odlične partije. Trenutno su treći na tabeli sa skorom 5-1, a taj jedini poraz doživeli su protiv Brazila kada su odmarali najjače igrače poput kapitena Kristensona.

Četa Džona Spiroua je početkom nedelje savlada Srbiju (3:1) i Kinu (3:0), vredi napomenuti da su juče imali slobodan dan, tako da odmorni ulaze u ovaj meč u kojem će imati ulogu velikog favorita.

Sa druge strane, Iranci igraju dosta promenljivo i sa skorom 2-4 zauzimaju deseto mesto na tabeli. Od kada se takmičenje preselilo u Roterdam savladali su Nemačku sa 3:0, ali su onda identičnim rezultatom ''prizemljeni'' od strane Italijana.

Na poslednja dva međusobna duela Iran je ubedljivo trijumfovao sa po 3:0 i Amerikanci će biti orni da se osvete za te poraze.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Iran - Amerika hendikep 2 (2,25) (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!