PREDLOG IZ JUŽNE AMERIKE: Domaćin je tvrd orah na svom terenu

V.M.

23. 06. 2023. u 12:00

U utakmici 17. kola prve lige Bolivije Vaka Diez će dočekati Auroru.

ПРЕДЛОГ ИЗ ЈУЖНЕ АМЕРИКЕ: Домаћин је тврд орах на свом терену

Profimedia

Domaćin igra dosta promenljivo ove sezone i trenutno se nalazi na 14. mestu sa 16 osvojenih bodova. Ono što ga drži iznad samog dna tabele su odlične partije kod kuće.

Vaka Diez je doživeo samo jedan poraz na svom terenu, a pored njega je u dosadašnjem toku takmičenja upisao četiri pobede uz dva remija.

Sa druge strane, Aurora igra dosta bolje i sa 23 sakupljena boda zauzima šestu poziciju na tabeli. Kao i njen današnji rival, Aurora je većinu poena osvojila na svom terenu, čak 18 od 23.

U gostima se ne snalazi dobro i na poslednjih pet utakmica van svog stadiona doživela je čak četiri poraza uz remi sa Strongestom.

Današnji rivali se nikada nisu susretali u istoriji i ovo će im biti prvi međusobni meč.

Ovi timovi u poslednje vreme igraju na golove i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost