CRVENO-BELI ČASNO ZAVRŠAVAJU SEZONU U EVROPI? Protivnik se bori za mnogo više!

M.M.

13. 04. 2023. u 11:05

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u poslednjem kolu najelitnijeg evropskog takmičenja ugostiti Fenerbahče. Utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЧАСНО ЗАВРШАВАЈУ СЕЗОНУ У ЕВРОПИ? Противник се бори за много више!

FOTO: M. Vukadinović

Jedan loš period je crveno-bele koštao sezone u Evropi. Izabranici Duška Ivanovića su i dosadašnjem delu sezone ostvarili skor od 16 pobeda i 17 poraza.

Šampion ABA lige u poslednje vreme pruža izuzetno kvalitetne košarkaške partije, pobeda nad Borcem bila je sedma u nizu.

U duelu sa Čačanima briljirao je Fakundo Kampaco koji je ubacio 20 poena, dok su ga pratili Filip Petrušev i Luka Mitrović sa po 14.

U listu strelaca upisali su se još Nemanja Nedović (8), Ognjen Dobrić (7), Luka Vildoza (7), Dalibor Ilić (4), Hasan Martin (4), Džo Holand (3), Ognjen Kuzmić (2), i Stefan Lazarević (2).

Sjajni su bili crveno-beli prošle nedelje i na evrosceni, po drugi put ove sezone uspeli su da savladaju grčki Olimpijakos. Gledali smo u dvorani "Aleksandar Nikolić" jednu interesantnu utakmicu a krajnji rezultat glasio je 87-79.

Kampaco je ponovo bio taj koji je pravio razliku, meč je završio sa 20 poena i 8  asistencija.

Izabranici Dimitrisa Itudisa su obezbedili plej-of i sada je samo pitanje koju će poziciju zauzeti.

Siguno je samo da ne mogu imati prednost domaćeg terena ali peta pozicija bi im i te kako odgovarala, u tom slučaju bi im protivnik u nokaut fazi bio Monako.

Pre samo sedam dana Fener je slavio u istanbulskom derbiju protiv Anadolu Efesa, Marko Gudurić i saigrači trijumfovali su rezultatom 103-96.

Centralna figura meča bio je Najdžel Hejs koji je brojao do 26.

Očekuje nas interesantan duel, igrači u crveno-belim dresovima će želeti da pobedom završe sezonu u Evropi, dok će se turski predstavnik boriti za mnogo više.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +160,5 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)