SRBIN NAPADA "KRALJICU JADRANA": Nešto brži ritam bi mogao doneti uspeh!

M.M.

06. 12. 2022. u 09:37

KOŠARKAŠI Venecije će u sedmom kolu Evrokupa ugostiti Bursu.

СРБИН НАПАДА КРАЉИЦУ ЈАДРАНА: Нешто бржи ритам би могао донети успех!

FOTO Evrokup

Domaćin trenutno ima četiri pobede i dva poraza u drugom po rangu evropskom takmičenju. U svom poslednjem duelu na evrosceni savladali su Brešu rezultatom 60-80, dok su pre dva dana izgubili od Brindizija u okviru domaćeg šampionata.

Sa druge strane turski predstavnik ima identičan skor. Izabranici Dušana Alimpijevića su upisali poraz od Prometeja, a kasnije i od Ulma. Prošle nedelje su savladali Kluž na svom terenu.

<

Srpski stručnjak forsira nešto bržu igru pa verujemo da ćemo videti veliki broj poseda i da će granica poena na poluvremenu biti prebačena.

NAŠ TIP: +76,5 (kvota 1,55)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

UKRAJINA i Rusija su razlog za mnoga važna zbivanja u svetu, čak i ona koja nemaju direktne veze sa ratom koji se dešava u Ukrajini, a sport od toga nije izuzet. Najnovije vesti koje su donekle vezane za taj sukob - vezane su i za Srbiju.

02. 02. 2023. u 15:49

Komentari (0)

NAMA JE SRBIJA SVETINJA, A NJIMA POSLOVNIK: Jaka poruka predsednika Vučića nakon haosa koji je pravila opozicija